Tervetuloa jalkojenhoitoon

ONKO JALKOJESI IHO SINULLE ONGELMA, TAI KYNNET? ONKO JALOISSASI KIPUJA , JOTKA HAITTAAVAT KÄVELYÄ? ENTÄ KOVETTUMIA KANTAPÄISSÄ? KÄRSITKÖ SIENIKYNSISTÄ TAI SYYLISTÄ? TAI MUISTA IHO-OIREISTA JALOISSASI? ONKO JALKINEEN VALINTA VAIKEAA? HALUATKO TARKISTUTTAA JALKOJESI RAKENTEEN? SAADA OHJAUSTA JALKOJESI TURVOTUKSEN EHKÄISYYN TAI LIHASVOIMAN LISÄÄMISEEN?

Näihin ongelmiin saat apua jalkojenhoitajalta. Jalkojasi hoidetaan yksilöllisesti ottaen huomioon työn, harrastusten, ikääntymisen tai sairauksien tuomat vaikutukset jalkoihisi. Liikunnan säilyminen ja jalkasairauksien ehkäiseminen on työssäni ensiarvoisen tärkeää.

Työhöni kuuluu myös erityisryhmien kuten diabetestä, reumaa, sydän – ja verisuonisairauksia sairastavien jalkojen hoito. Ohjaamalla ihon/kynsien hoitoa tai jalkineen valintaa voidaan ehkäistä jalkaterveyden alentumiseen vaikuttavia tekiöitä.

Sisäänkasvavan varpaankynnen aiheuttamaa kipua tai tulehdusta voidaan hoitaa ns. titaanilanka-menetelmällä. Lanka ohjaa kynnen normaalia kasvua. Hoito on kivuton eikä lanka estä normaalia elämää. Tämä menetelmä soveltuu hyvin vaihtoehtona kirurgiselle toimenpiteelle.

Valmistan siliconmassasta yksilöllisiä varpaiden oikaisijoita tai suojia. Iho-oireiden kuten syylien hoitoon yhdistän mekaanisen tai kemiallisen hoidon lisäksi jäädytyshoidon gryomenetelmällä.

Jalkojenhoito aloitetaan jalkojen tarkastuksella. Jalkapeilillä seisten voit nähdä jalkapohjiesi rakenteen, jalkaterien tai varpaiden virheasennot. Tarvittaessa saat kenkäreseptin! Jalkojenhoito on kivutonta ja miellyttävää, tarvittaessa hoito aloitetaan ihoa pehmittävällä jalkakylvyllä. Lopuksi kevyt hieronta ja kotihoito ohjeet.